offerte
neemcontactop
Leverancier van relatiegeschenken
Relatiegeschenken voor elke gelegenheid. Met meer dan 50.000 promotieartikelen en premiums is PERRY PROMOTIONS één van de grootste relatiegeschenkenleveranciers van Nederland. Neem een kijkje in onze webshop en U kunt promotieartikelen, textiel of relatiegeschenken zoeken, bekijken en meteen een offerte aanvragen op de door U gewenste aantallen al dan niet voorzien van uw bedrijfslogo.

Custom Made
Hebt u na het bekijken van ons assortiment nog geen passend promotieartikel gevonden dat aan uw eisen voldoet, of wilt u graag relatiegeschenken op maat laten maken? Ook dat is mogelijk bij PERRY PROMOTIONS.
Hoe uw aanvraag ook is, wij hebben er de juiste oplossing voor. Creatief in het bedenken van artikelen maar ook in oplossingen.


De “standaard / voorraad artikelen”  met uw bedrijfslogo leveren we uiteraard graag, maar juist de producten die in uw huisstijl zijn geproduceerd voldoen vaak nog beter aan het doel tegen lagere kosten. Niet gebonden aan 1 leverancier of fabriek of zelfs aan een land. Wij bekijken per aanvraag wat voor u het beste is.
Wij hebben directe lijnen met het “Verre Oosten”, altijd zicht op het productieproces en uiteraard staat hierbij kwaliteit voorop.

Aanbieding Horloge LolliClock

Trendy horloge voorzien van uw logo, leverbaar in diverse kleuren vanaf € 14,95 per stuk.
Vraag een offerte aan.
PERRY   LolliClock Zwart   aanbieding 1

Aanbieding USB sticks

Leverbaar in diverse vrolijke kleuren inclusief logo.
Prijs op aanvraag, afhankelijk van de gewenste geheugencapaciteit. Vraag een offerte aan.
PERRY   USB   aanbieding 2

Aanbieding Strandlaken

Zomerse temperaturen op komst... Een groot geweven strandlaken (450g/m2) voor de ligstoel, voorzien van een handige overtrek, voor de bovenkant van de strandstoel waardoor de handdoek uitstekend blijft zitten. Formaat: 70 x 180 cm € 26,95 per stuk. Vraag een offerte aan.
PERRY   Strandlaken   aanbieding 4