offerte
Relatiegeschenken

De juiste relatiegeschenken zijn uiterst effectieve marketing- en promotiemiddelen. Originele premiums kunnen jarenlang worden gebruikt door een relatie. Alleen daarom al kan zo’n extraatje een enorm belangrijk middel zijn om PR-, marketing- en communicatiedoelen te bereiken. Daarvoor dient u natuurlijk wel de juiste relatiegeschenken te kiezen, die goed vallen bij de doelgroep.

PERRY PROMOTIONS is dé specialist in verrassende relatiegeschenken, opvallende gadgets, creatieve premiums en promotionele textiel. Graag adviseren wij u bij de keuze en dragen zorg voor een snelle levering en afhandeling. 

Samen met u bekijken we welke originele premiums passend zijn voor uw relaties en communicatiedoelen. Volgens ons is dat de enige juiste methode om een cadeau effectief in te zetten. Veel ondernemers bewandelen echter nog de omgekeerde weg. Zij raken gecharmeerd van een bepaald geschenk en zetten dat idee door, zonder zich af te vragen of het past bij de organisatiedoelstellingen. Daarom zetten wij vooraf met u alle criteria op een rij waar uw bedrukte, creatieve, luxe of juist goedkope relatiegeschenken aan moeten voldoen. Zo bent u er van verzekerd een goede indruk achter te laten met de cadeaus aan uw relaties. Naast onze adviserende kwaliteiten, heeft PERRY PROMOTIONS nog veel meer in huis dat uw keuze voor ons rechtvaardigt. Met een ervaring van ruim 15 jaar in de branche van premiums, een zeer breed assortiment, zeer snelle levering, scherpe prijzen zijn we uw specialist op het vlak van relatiegeschenken. Een offerte heeft u altijd binnen de afgesproken tijd in huis. En als één van onze standaardproducten uit de collectie niet beantwoordt aan uw wensen en doelstellingen, dan kunt u nog steeds heel goed bij ons terecht. Afwijkende producties, eigen ontwerpen en creatief maatwerk behoren immers tot onze specialisaties. Dat doen we ook nog eens volgens de richtlijnen van onze branchevereniging PSI.
home tekst

Aanbieding Horloge LolliClock

Trendy horloge voorzien van uw logo, leverbaar in diverse kleuren vanaf € 14,95 per stuk.
Vraag een offerte aan.
PERRY   LolliClock Zwart   aanbieding 1

Aanbieding USB sticks

Leverbaar in diverse vrolijke kleuren inclusief logo.
Prijs op aanvraag, afhankelijk van de gewenste geheugencapaciteit. Vraag een offerte aan.
PERRY   USB   aanbieding 2

Aanbieding Strandlaken

Zomerse temperaturen op komst... Een groot geweven strandlaken (450g/m2) voor de ligstoel, voorzien van een handige overtrek, voor de bovenkant van de strandstoel waardoor de handdoek uitstekend blijft zitten. Formaat: 70 x 180 cm € 26,95 per stuk. Vraag een offerte aan.
PERRY   Strandlaken   aanbieding 4